logo
  • Reis per vliegtuig
  • Minimum 20 dagen
  • Minimum 10 deelnemers

Namibië. Je omringd weten door de leegte, die tegelijk vervullend is van schoonheid. Immense natuurwonderen. De rode ergs of zandwoestijnen van Sossusvlei, de big-five in het wildpark van Etosha. Fossiele wouden en prehistorische rotstekeningen in Twyfelfontein. De woeste berglandschappen van Fishriver Canyon en Naukluft. De golvende afwisseling van oker en groen in de Kalahari woestijn. De fascinerende verscheidenheid van volkeren, zwart en wit, Owambo en Herero, San en Himba, Duitsers en Basters, Afrikaners en immigranten. De confrontatie met westers comfort in Windhoek en Swakopmund, en de authenticiteit en problematiek van de townships. Een ervaring met Afrika, een land dat zijn gelijke in schoonheid niet kent.

Landenfiches: Namibië

Wij danken je voor je interesse in het reisaanbod van Cocon Reizen.

En wij hebben je aanvraag voor een offerte voor jouw groepsreis goed ontvangen.
Wij zullen één van de volgende dagen contact met je opnemen.

Vriendelijke groeten,

Fabienne


Namibië - Informatie Aanvraag

Sinds 1990 organiseert Cocon Reizen thematische groepsreizen met oog voor kwaliteit en een toegevoegde waarde. Je kan je laten inspireren in onze brede waaier van bestemmingen.

Een bijzondere reis maken met je familie? Een incentive voor je werknemers? Of op reis met je jaarclub of vereniging? Cocon Reizen helpt je graag met het samenstellen van een groepsreis op maat van jouw reisgezelschap, en dit vanaf 10 personen of meer.

Laat je wensen weten.

Contactgegevens

Bestemming

Budget en offerte

Geïnspireerd door deze bestemming?

Vraag meer informatie