logo
  • Reis per vliegtuig
  • Minimum 20 dagen
  • Minimum 20 deelnemers

Van Vancouver Island over de Continental Divide van de Rockies naar de prairie in Alberta. De grandioze Rocky Mountains vormen een altijd aanwezig decor. De natuurreservaten vormen de habitat voor beren, kariboes, elanden en wolven. De metropolen Vancouver en Calgary lonken uitnodigend vanuit hun nieuwe trendy stadsbuurten. Cocon Reizen opteert voor een relatief kleine bezochte regio over een lange bezoekperiode om ook te genieten van de uitzonderlijk mooie verblijfplaatsen. Als enige Belgische touroperator integreert Cocon Reizen twee dagen met de Rocky Mountaineer, één van de mooiste treintrajecten ter wereld. U reist per trein in GoldLeaf, de hoogste service klasse.

Landenfiches: Canada

Wij danken je voor je interesse in het reisaanbod van Cocon Reizen.

En wij hebben je aanvraag voor een offerte voor jouw groepsreis goed ontvangen.
Wij zullen één van de volgende dagen contact met je opnemen.

Vriendelijke groeten,

Fabienne


West-Canada met Rocky Mountaineer - Informatie Aanvraag

Sinds 1990 organiseert Cocon Reizen thematische groepsreizen met oog voor kwaliteit en een toegevoegde waarde. Je kan je laten inspireren in onze brede waaier van bestemmingen.

Een bijzondere reis maken met je familie? Een incentive voor je werknemers? Of op reis met je jaarclub of vereniging? Cocon Reizen helpt je graag met het samenstellen van een groepsreis op maat van jouw reisgezelschap, en dit vanaf 10 personen of meer.

Laat je wensen weten.

Contactgegevens

Bestemming

Budget en offerte

Geïnspireerd door deze bestemming?

Vraag meer informatie