logo
 • Albanië

  Verborgen parel in de Balkan.

 • Reis per vlucht-autocar
 • 16 - 26 apr 2018
 • 17 tot 30 deelnemers

Natuur- en cultuurreis

De natuurlijke schoonheid van Albanië manifesteert zich in zo’n overvloed, dat je je afvraagt waarom het twintig jaar duurde eer het land zich profileerde als toeristische bestemming na de val van het brutale communisme in 1991. Het land was zo achterop geraakt onder het juk van de dictatuur, dat het twee decennia duurde vooraleer het kon evenaren met de rest van Oost-Europa. Nu zijn we zo ver. En Albanië toont zijn unieke identiteit als land, een gevolg van zijn historische isolering. Oude gedragscodes in de bergen bleven bestaan, vergeten archeologische sites, dorpenzichten bevroren in de tijd. En een verbazingwekkend landschap dat in een klein land overgaat van het bergklimaat in de Alpen naar het mediterrane landschap in het zuiden. Prachtige landschappen, Tirana als bedrijvige hoofdstad, kusten die in schoonheid rivaliseren met elders aan de Middellandse Zee. Ontdek deze nog ontwakende parel in de Balkan.

Maar haast je voor het wordt opgeslorpt in Europa en zijn eigenheid zal verliezen.

Landenfiches: Albanië

dag
1
Durres aan de Middellandse Zee

Heenreis

Heenreis met Austrian Airlines Brussel/Wenen/Tirana – transfer naar de havenstad Durres aan de Middellandse Zee – verkenning van de Romeinse relicten in het oude stadscentrum met de Venetiaanse toren en het amfitheater – bezoek aan het archeologisch museum – overnachting in vijfsterrenhotel met alle kamers zicht op zee in Durres.
Meer…

Dag 1

Durres aan de Middellandse Zee - Heenreis
 • Verzameling in Brussels Airport in Zaventem en welkom door je Cocon reisleiding.Heenreis met vlucht Austrian Airlines Brussel/Wenen/Tirana.
 • Je wordt opgewacht door je Engels sprekende plaatselijke gids in de luchthaven. Transfer naar Durres.
 • Durres is een grote havenstad aan de Middellandse Zee met een gezellig historisch centrum.
 • We bezoeken het amfitheater dat nog gedeeltelijk overbouwd is met bewoonde huizen.
 • Het archeologisch museum, verbouwd en heropend in 2014, is een culturele parel in dit land in opbouw en verdient zeker een bezoek.
 • De Venetiaanse toren en stadswallen zijn getuigen van de historische link van deze kust met de Dogenstad.
 • Overnachting in een luxueus vijfsterrenhotel, alle kamers met zicht op zee.
 • Maaltijden inclusief: A
dag
2
Van Durres naar Berat

Wijnbouw, Ottomaanse architectuur en bektashisme

Rit zuidwaarts met autocar – onderbreking van de rit voor een wijndegustatie van Albanese wijnen, in een kantina professioneel gerund aan de voet van het Tomorri massief – doorreis naar de stad Berat – verkenning van Kalaja, de middeleeuwse vesting van Berat met schilderachtige middeleeuwse straatjes en schitterend panorama op de benedenstad en vallei – wandeling door de wijk Mangalem – bezoek aan het etnografisch museum en een kijkje in de Ottomaanse architectuur – bezoek aan de 16de eeuwse koningsmoskee – kennismaking met het bektashisme, een tak van de islam en bezoek aan de tekke, een gebedshuis – overnachting in een net viersterrenhotel net buiten Berat.
Meer…

Dag 2

Van Durres naar Berat - Wijnbouw, Ottomaanse architectuur en bektashisme
 • Met luxe-autocar verlaten we de kustvlakte en duiken zuidoostwaarts naar de voet van het Tomorrit gebergte dat rijkt tot een hoogte van 2415 m.
 • De fascinerende explosie van westerse welvaart en bouwwoede in de kustvlakte maakt snel plaats voor typische dorpen en landbouwgebieden in het binnenland.
 • Rondleiding en degustatie van Albanese wijnen in de Kantina Cobo, professioneel gerund op Italiaanse basis. Het wijngoed ligt mooi genesteld aan de voet van het gebergte in het heuvelachtig landschap rond Berat. De traditionele kulla of wijnboerderij werd elegant en met zorg verbouwd en smaakvol bemeubeld in de stijl van Berat.
 • Doorreis naar Berat, de stad van de duizend vensters en uitgeroepen tot werelderfgoed op de lijst van UNESCO. Gesticht door de Illyriërs in de 4de-5de eeuw v.C, groeide de stad tot middeleeuwse vesting. Aan de overzijde van de rivier ligt de wijk Gorica. Magalem situeert zich aan de voet van de burcht. De residentiële buurt binnen de hoge vesting wordt Kalaja genoemd.
 • We wandelen door de wijk Kalaja binnen de van de burcht, tussen middeleeuwse gevels en kasseistraatje. Schitterende zichten op de benedenstad en de vallei.
 • Lunch in een gezellig familierestaurant in de bovenstad.
  Verkenning van de wijk Mangalem met de 16de eeuwse moskee, één van de oudste van het land.
 • Kennismaking met de Ottomaanse architectuur in het etnografisch museum. Een zorgvuldig gerestaureerde stadswoning met houten veranda’s, typische tapijten en meubilair.
 • Een woordje uitleg over het bektashisme, een tak van de islam. En bezoek aan de tekke, het gebedshuis van deze religieuze groepering in Albanië.
 • Transfer naar je verblijf net buiten de stad voor overnachting in een net viersterrenhotel in Berat.
 • Maaltijden inclusief: O M A
dag
3
Gjirokastra

De stad van steen

Een lange rit naar het bergachtige zuiden – lunch in Gjirokastra in een typisch restaurant – wandeling door deze ‘stad van steen’, gebouwd en bedekt met lokale grijze stenen – bezoek aan het wapenmuseum in het kasteel – het etnografisch museum, ook genoemd naar communistisch dictator Enver Hoxha – wandeling door het kasteel, uitgeroepen tot UNESCO erfgoed – tijd voor een kuier door de nauwe straatjes, de bazaar met typische winkeltjes en een praatje met locals – overnachting in Gjirokastra in een klein en nieuw geopend hotel met typisch regionale decoratie.
Meer…

Dag 3

Gjirokastra - De stad van steen
 • Tijdens de voormiddag doorkruis je de districten Beratit en Gjirokastres naar het zuidwesten van het land. We onderbreken de route voor een foto en een stop.
 • Bij aankomst in Gjirokastra wordt je verwelkomd op de lunch in een typisch restaurant.
 • Wandeling met Erion door de stad. De huizen zijn gebouwd in een typische grijze steen, die de plaats haar naam verleent als ‘stad van steen’. De platte dakstenen glinsteren in de zon. Imposante Ottomaanse huizen, waar reeksen kussens langs de wanden zijn gestapeld, porseleinen muurkachels, houten etensliftjes en een weids uitzicht over de stad en de vlakte, doen je vergeten dat je in Europa bent.
 • Het kasteel, werelderfgoed sinds 2005, herbergt een boeiend wapenmuseum en biedt een weids uitzicht over de stad en de omgeving.
 • Het etnografisch museum werd na een brand herbouwd op de plaats waar dictator Hoxha geboren werd. Je krijgt een beeld over de geschiedenis van de stad en de traditionele levenswijze van de Albanezen.
 • Gelegenheid om de kuieren door de stad. Je wordt omringd met een warme vriendelijkheid van de locals.
 • Overnachting in een nieuw geopend klein hotel, ingericht met traditioneel meubilair en mooie zolderingen in houtsnijwerk, gelegen in het historisch centrum van Gjirokastra.
 • Maaltijden inclusief: O M
dag
4
Naar Saranda

Over de bergkam via Blue Eye en Mesopotam

Je steekt het karstgebergte over met adembenemend uitzicht over de vallei van de Drinos – wandeling bij de karstbron van Syri i Kaltër of Blue Eye, een karstbron die opwelt uit een ongekende diepte – in Mesopotam verkenning van de romaanse kerk H.Nicholas met dubbel koor en interessante resten van fresco’s – doorreis naar Saranda, een belangrijke badplaats in Albanië – vrije middag om te genieten van het aangename hotel, te flaneren langs de boulevard met zicht op Corfu, of een stevige wandeling naar de ruïnes van het klooster van de 40 heiligen met schitterend uitzicht over de baai en de Ionische Zee – overnachting in een luxueus vijfsterrenhotel in Saranda.
Meer ....

Dag 4

Naar Saranda - Over de bergkam via Blue Eye en Mesopotam
 • Vanuit Gjirokastra zuidwaarts door de vallei van de Drinos en vervolgens over het karstgebergte in de richting van de zee.
 • In Syri i Kaltër bezoek aan de karstbron. Het water welt op uit een bron met ongekende diepte en vertoont aan de oppervlakte schakeringen van diep blauw naar turkoois, zoals de iris van een Blue Eye. Een bucolische plaats!
 • Even verderop op een heuvel de romaanse kerk toegewijd aan H.Nicholas of Shën Kolli in Mesopotam. De dubbele apsis maakt dit bouwwerk uniek, hypothetisch zo geconstrueerd omwille van het gebruik zowel door katholieken als orthodoxen.
 • Het verloederde niemandsland rond Saranda is een tijdelijke woonplaats voor de Albanese Roma bevolking.
 • Saranda lokt met haar ligging en voorzieningen als één van de mooiste badplaatsen aan de Ionische kust in Albanië. Je vrije middag kan je zelf invullen. Als alternatief voor een heerlijke moment van ontspanning in het hotel, kan je een wandeling maken langs de boulevard met zicht op het eiland Corfu.
 • Of je kan een stevige klim wagen naar de hoogte boven de stad, waar de ruïnes liggen van het 6de eeuwse klooster van de 40 heiligen. Deze plaats biedt een heerlijk uitzicht over de zee en de stad.
 • Overnachting in een nieuw en luxueus vijfsterrenhotel aan de zee.
 • Maaltijden inclusief: O A
dag
5
De archeologische site van Butrinti

Mediterrane flora aan de Ionische kust

Wandeling door het Nationale Archeologische Park van Butrinti bij de Griekse grens, één van de belangrijkste sites uit de klassieke oudheid in Albanië – verkenning van de tempel van Aesculapius, het baptisterium, het Nympheum en de stadspoort – vrije lunch in een visrestaurant in Ksamil aan de Ionische Zee – genieten van een schitterende kustroute met rotskusten en zandstranden – avondmaal buiten het hotel – overnachting in een modern viersterrenhotel in het centrum van Vlora.

Dag 5

De archeologische site van Butrinti - Mediterrane flora aan de Ionische kust
 • Helemaal in het zuidpunt van Albanië bij de Griekse grens ligt Butrinti. Deze archeologische site behoort tot de belangrijkste culturele sites van het land met relicten van de Griekse oudheid tijd tot de Byzantijnse overheersing.
 • We wandelen langs het Griekse theater, het forum, het vroegchristelijk baptisterium en de Byzantijnse basilica. De natuurlijke setting is fantastisch in een natuurpark van bijna 30 km².
 • In een baai aan de Ionische kust liggen tal van kleine visrestaurantjes, ideaal voor een mediterrane lunch.
 • Tijdens de namiddag geniet je van een schitterende kustroute tot Vlora. Kale kalkrotsen begroeid met een inheemse mediterrane flora domineren de Ionische Zee met lieflijke zandstranden in de baaien.
 • We overnachting in het stadscentrum van Vlora. De nuchterheid van het moderne viersterrenhotel wordt gecompenseerd door een sfeervol restaurant voor het avondmaal.
 • Maaltijden inclusief: O A
dag
6
Apollonia, Ardenica en Karavasta

Oudheid, middeleeuwen en communisme

Een korte rit brengt je naar het archeologisch park van Apollonia – exploratie van de site met de monumenten van Agonothetes, het Odeon, de Portico en het huis van de mozaïeken – bezoek aan het archeologisch museum en de romaanse kapitelen van de Mariakerk – doorreis naar het klooster van Ardenica met byzantijnse opbouw – bezoek aan de Mariakerk, de H.Triadkapel, de konake, oliemolen en boerderij – vlakbij ligt de lagune van Karavasta, één van de meest waardevolle kustgebieden van Albanië en nestgebied van de Dalmatische pelikaan – verkenning van de wetlands en stranden met waterplassen – overnachting in het bedrijvige stadje Fier.

Meer...

Dag 6

Apollonia, Ardenica en Karavasta - Oudheid, middeleeuwen en communisme
 • Op een geïsoleerde heuvel aan de kustvlakte tussen de lagunes ligt Apollonia, een andere belangrijke archeologische site in Albanië. De stad werd gesticht in de 6de eeuw v.C. door Grieken uit Korinthe en Corfu. Het belang van de plaats wordt aangetoond doordat Julius Caesar zijn neef Octavius, de latere keizer Augustus, hier liet studeren.
 • De ruïnes zijn minder imposant als Butrint, maar de vondsten in het archeologisch museum overtuigen van het grote historische belang.
 • We trekken de heuvels in voor een lunch met uitzicht over de omgeving.
 • Het klooster van Ardenica verscholen in de heuvels tussen Lushnjë en Fier, wordt minder vaak bezocht. Toch is de ligging van dit 18de eeuwse klooster met iconostase en gouden preekstoel zeker de moeite. De gebouwen zijn opgetrokken uit tufsteen afkomstig van Apollonia.
 • De lagune van Karavasta is de mooiste en meest waardevolle lagune aan de Adriatische kust. Een trip over de zandige oeverval naar Godulla ontvouwt een fascinerend landschap van lagunes en wetlands met een unieke flora. Een paradijs voor vogels met onder meer flamingo’s en een belangrijke kolonie Dalmatische pelikanen.
 • De overnachtingsplaats Fier geeft als bedrijvig stadje en centrum van de Albanese olie-industrie, een goed beeld van het economisch leven in Albanië.
 • Maaltijden inclusief: O M A
dag
7
Kruja en Shkodra

Kunstambacht van Albanese makelij

Een vlotte rit brengt je naar het noorden van het land – wandeling door de keienstraatjes van de Ottomaanse bazaar in het stadje Kruja – bezoek aan het kasteel met historisch museum gewijd aan de historische figuur Scanderbeg en zijn verzet tegen de Ottomaanse invasie – het etnografisch museum toont unieke aspecten van het culturele leven in het noorden van Albanië – net voor Shkodra klimmen we naar het fort van Rozafa voor een uitzicht over de zee, het immense meer van Skadar en de machtige rivieren die uit de Alpen stromen – uniek bezoek aan een atelier voor Venetiaanse maskers in Shkodra – avondmaal in het gezellige centrum de stad - overnachting in een nieuw hotel in Skhodra.

Dag 7

Kruja en Shkodra - Kunstambacht van Albanese makelij
 • Kruja is de stad van Skanderbeg, de nationale held van Albanië die 500 jaar geleden zijn geboortestad verdedigde tegen de Ottomanen tot aan zijn dood. We verdiepen ons in zijn persoon in het historisch museum. Verder kom je meer te weten over de unieke culturele gebruiken uit het noorden. En in de Ottomaanse bazaar tik je misschien wel een leuk souvenir op de kop.
 • Verder noordwaarts maken we een korte wandeling naar de burcht van Rozafa. Een panorama van 360° over Adriatische Zee, het immense meer van Skadar op de grens met Macedonië en de valleien van Drini, Buna en Kiri die uit de Albanese Alpen stromen. De burcht werd oorspronkelijk gebouwd door de Illyriërs, later verbouwd door Venetianen en Turken. Haar naam herinnert een vrouw die werd ingemetseld in de muren als offer voor de goden.
 • Velen kennen de Venetiaanse maskers, maar weinigen weten dat deze gemaakt worden in het gespecialiseerde ateliers in Albanië. Een prettig en verrassend bezoek, dat het respect voor dit kunstambacht enkel doet toenemen.
 • Shkodra, één van de oudste steden van Europa, is voor de meeste reizigers slechts een doorreisplaats. Nochtans is het historisch centrum opgeknapt en een wandeling op de boulevards is bijzonder aangenaam.
 • We logeren in een nieuw driesterrenhotel, dat de gelegenheid geeft om te voet een typisch restaurant te bezoeken.
 • Maaltijden inclusief: O A

dag
8
Over het meer van Koman naar de Albanese Alpen

Uniek verblijf in de vallei van Valbona

Vroeg uit de veren voor een mooie tocht langs de benedenloop van de Drini naar Koman – inscheping op de toeristische ferry voor een tocht van drie uren over het meer van Koman naar Fierze – in de regio van Tropoja mooie route naar de meest afgelegen vallei van Valbona tegen de grens met Macedonië – picknick lunch onderweg - stop in Dragobi, het oudste dorp van de vallei met typische oude stenen woontorens - tijdens de namiddag kan je met een gids mee voor een wandeling in de Albanese Alpen – overnachting in twee guesthouses in Valbona.
Meer…

Dag 8

Over het meer van Koman naar de Albanese Alpen - Uniek verblijf in de vallei van Valbona
 • Het opgaan van de zon in de moerassige benedenvallei van de Drini zet de vlakte in een feëriek licht. Onderweg weerspiegelen de bergen in de bergmeren.
 • In Koman schepen we in voor een ferry van 3 uren over de afgedamde rivier. In 1970 liet men valleien en natuurlijke meren onder water lopen als deel van een gigantisch project voor hydro-elektriciteit. Het project werd geromantiseerd door de talrijke verfilmingen als communistische propaganda. Nu is deze vallei enkel toegankelijk via de ferry, die één van de belangrijkste toeristische attracties werd in de streek van Tropoja.
 • Ontscheping in Fierze en klim naar de Albanese Alpen.
 • In de vallei van Valbona maken we een stop in het bergdorp Dragobi, de oudste plaats in de vallei met typische stenen woontorens die tot 200 jaar oud zijn.
 • Valbona is het eindpunt van de vallei en vandaag de favoriete uitvalsbasis voor bergtochten in de Alpen.
 • Tijdens de namiddag kan je een rustige wandeling ondernemen in de buurt van je guesthouse, of je kan onder leiding van een wandelgids een iets grotere uitdaging opnemen.
 • Wij logeren in twee guesthouses, omdat de beschikbare accommodatie niet de hele groep onder één dak kan herbergen.
 • Maaltijden inclusief: O M A
dag
9
Daguitstap naar Prizren in Kosovo.

We reizen uit van nauwe dalen in de Alpen naar brede valleien met welvarende landbouw over de grens met Kosovo – bezoek aan Prizren in Kosovo – stadswandeling door de oude stad, de Ottomaanse stenen brug, de moskee en de orthodoxe kerken –  avondmaal en overnachting in hotel aan het Skanderbegplein

Dag 9

Daguitstap naar Prizren in Kosovo.
 • Richting Koso maakt het ruwe landschap van de Alpen plaats voor brede valleien. Over de grens is de welvaart en economische ontwikkeling merkbaar anders en beter.
 • Prizren, de tweede stad van Kosovo ligt aan de voet van de Shar bergen en vlakbij het wijngebied van Rahovec. Een rijke geschiedenis, traditioneel kunstambacht en een typische regionale gastronomie vormen de aantrekkingsfactoren van dit stadje in de Balkan.
 • Het stadsbeeld wordt bepaald door Byzantijnse en Ottomaanse architectuur. Geliefde fotobeelden zijn de Ottomaanse stenen brug en de Sinan Pasha moskee. De inwoners bieden typische filigrein juwelen aan, waarvoor het stadje bekend is.
 • In het museum over het verbond van Prizren, kom je meer te weten over de politieke geschiedenis.
 • Een rit van meer dan drie uren over een nieuw aangelegde verbinding brengt je naar Tirana.
 • We overnachten in het viersterrenhotel International, zowel in het verleden als vandaag een belangrijk trefpunt voor nationale en internationale prominenten.
 • Maaltijden inclusief: O A
dag
10
Tirana

De hoofdstad van Albanië

Verkenning van de hoofdstad langs de belangrijkste plaatsen zoals het Skanderbeg monument, de Et’hembey moskee, de klokkentoren, de Italiaanse gebouwen en de boulevard van de Nationale Martelaren – rit langs de ex-communistische torengebouwen – geleid bezoek aan het Nationaal Historisch Museum en het Cultuurpaleis – tijdens de namiddag met de gondellift Dajti Ekspres naar de toppen van het Dajti massief – afsluitend avondmaal in een leuk restaurant in de stad – overnachting in Tirana.

Dag 10

Tirana - De hoofdstad van Albanië
 • Tirana balanceert tussen de relicten van de ex-communistische architectuur en de participatie aan de nieuwe Westerse levensstijl met zijn eigenheid. Deze boeiende controverse komt tot uiting bij een bezoek aan de stad.
 • Skanderbeg als nationale held geeft zijn naam aan het belangrijkste plein. Aan dit plein liggen ook het Cultuurpaleis en het Nationaal Museum, als symbolen van deze voormalige autocratische staat.
 • Het kleurrijke Tirana is het kloppende hart van een nieuw klein land, waar de verwachtingen en dromen in elkaar overgaan in een werveling van verkeer, onbeschaamde consumptie en losbandig plezier. De grijze communistisch architectuur werd verpakt in kleurrijke graffiti. Openbare pleinen en verkeersvrije straten nodigen uit tot flaneren.
 • Verkenning van de stad met autocar en te voet.
 • Bezoek aan het Nationale Museum, dat een beeld geeft over cultuur en geschiedenis van het land.
 • Een kijkje binnen het Cultuurpaleis, moskeeën en kerken.
 • Met Dajti Ekspress naar het gelijknamig gebergte voor een blik over de stad.
 • En je wordt overtuigd van de gastronomische kwaliteiten van het land tijdens het laatste diner in de stad.
 • Maaltijden inclusief: O A
dag
11
Terugreis naar België

na vrije ochtend in Tirana

Vrije ochtend in Tirana – rond de middag transfer naar de luchthaven – ’s namiddag vluchten met Austrian Airlines Tirana/Wenen/Brussel.
Meer…

Dag 11

Terugreis naar België - na vrije ochtend in Tirana
 • Nog een souvenir, nog een wandeling, even een kijkje in Bunker’Art? Dit zijn nog suggesties voor je vrije ochtend in Tirana.
 • Rond de middag transfer naar de luchthaven en gelegenheid voor vrije lunch in de luchthaven.
 • ’s Namiddags aansluitende lijnvluchten met Austrian Airlines Tirana/Wenen/Brussel.
 • Maaltijden inclusief: O
 • 11 dagen / 10 nachten 
 • minimum 17 / maximum 30 deelnemers
 • inbegrepen
  • overnachting in dubbele kamer met bad of douche en toilet in vermelde hotels of gelijkwaardig
  • bagageservice in de hotels voor 1 stuk per persoon
  • lijnvluchten Brussel/Wenen/Tirana heen en terug
  • luchthaventaksen
  • vervoer met luxe-autocar ter plaatse zoals vermeld in programma
  • maaltijden vermeld in programma (5 lunches, 10 avondmalen)
  • water en koffie bij de maaltijden
  • excursies en inkomgelden zoals vermeld
  • gebruik audiosysteem
  • vergoeding reisleiding, plaatselijke gids en chauffeur
  • BTW, dossierkosten, Garantiefonds Reizen 
 • niet inbegrepen
  • overige maaltijden
  • dranken aan tafel tenzij anders vermeld in het programma
  • eenpersoonskamer € 183 pk
  • reis-, bijstands- en bagageverzekering, annuleringsverzekering. 
 • Reisdocumenten: Identiteitskaart, geldig minimum 3 maanden na terugkeer
 • Deelnameprijs per persoon: € 1.999,-

Erion Avllazagaj, Albanië: een toeristische en Europese droom

Erion, onze gids tijdens onze reis in Albanie vertelt over de troeven van zijn land als nieuwe toeristische bestemming voor landschap en cultuur.  Ook verwoordt hij op een bijna emotionele wijze zijn idee over een Europese droom voor zijn generatie en voor een toekomst voor zijn kinderen.

Lees meer

Troeven van dit programma...

 • De reisroute bestrijkt Albanië van het noorden in de Albanese Alpen tot het mediterrane plateau in het zuiden bij de grens met Griekenland.
 • Ontdekkingstocht naar afwisselende landschappen en regionale etnische verschillen in Albanië
 • Confrontatie met de restanten uit de communistische dictatuur

Wat biedt Cocon Reizen meer...

 • Een mooie selectie van viersterrenhotels en twee vijfsterrenhotels in Durres en Saranda.
 • Originele locaties voor de lunches en verzorgde diners in de verblijfshotels.
 • Het team van de reisleiding vullen elkaar perfect aan. Erion als historicus bezit een encyclopedische kennis over de geschiedenis en actuele situatie van zijn land. Jean vertelt over de geografie en de unieke biologische verscheidenheid.

Wij danken je voor je interesse in het reisaanbod van Cocon Reizen.

Wij houden je houden je op de hoogte van de beschikbare plaatsen op deze reis. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groeten,

Fabienne


Albanië - Blijf op de hoogte

Je hebt wel interesse, maar je wenst nog even af te wachten? Wij houden je op de hoogte van de beschikbare of laatste plaatsen op deze reis. Vul alvast hier je gegevens in.

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Contactgegevens

Deze reis is helaas reeds vertrokken.

Ontdek onze andere reizen