logo
  • Over Cocon

Cocon Reizen organiseert reeds sinds 1990 groepsreizen.

De reisbestemmingen van Cocon Reizen situeren zich hoofdzakelijk binnen Europa, van IJsland tot Albanië. Daarnaast bieden wij ook volgende intercontinentale bestemmingen aan: New York, Namibië, Nieuw-Zeeland en Canada.

De kwaliteitszorg aan ons reisproduct selecteert automatisch een boeiend en geïnteresseerd reispubliek, met meer dan 95% trouwe klanten die terugkeren.
Bijgevolg kan je de sfeer tijdens onze reizen omschrijven als hartelijk, aangenaam en onderhoudend.

Door de keuze van bestemming, accommodatie en attitude van de reisleiding, draagt Cocon Reizen bij tot duurzaam toerisme.  Onze reizen worden samengesteld met respect voor de bestemming en inwoners ter plaatse.

Over Gerd

Oprichter en zaakvoerder

Gerd Scheelen is oprichtster en zaakvoerder van Cocon Reizen sinds 1990. Met een diploma licentiaat in de Geografie en een Master in Toerisme bezit Gerd de nodige kennis om kwalitatief hoogstaande programma’s samen te stellen en te gidsen. Voor elke bestemming verricht Gerd extra studiewerk om op de hoogte te zijn van de lokale geschiedenis, cultuur, bezienswaardigheden en eigenaardigheden. Dit alles brengt zij over met een natuurlijke flair en enthousiasme die de Cocon klanten steeds doen terugkomen voor meer. Haar aanstekelijke lach, haar aandacht voor elk individu en haar parate kennis maken van Gerd een reisgids van hoog niveau.

Cocon staat voor

Trouwe reizigers

Het Cocon publiek staat voor meer dan 95% trouwe reizigers. Eenmaal een reis-ervaring, komen gasten telkens terug voor een andere reisbestemming. Als reisorganisatie zijn we hiervoor erg dankbaar.  En we dragen onze klanten hoog in het vaandel. 

We bieden daarom ieder jaar voor het merendeel nieuwe bestemmingen aan, of vroegere bezochte regio's gegoten in een nieuwe vorm of een nieuw thema.  Profiteer daarom van het aanbod van dit jaar.  Want in een volgend reisseizoen zal het weer anders zijn.  Een reeds bezochte streek gaat altijd enkele jaren op zolder, voor ze weer afgestoft en herwerkt wordt boven gehaald.

Wil je ons aanbod ontdekken? Vraag hier de brochure aan.

Vraag aan