logo
  • Reis per vliegtuig
  • 5 - 14 okt 2019
  • Minimum deelnemers

New York heeft zichzelf opnieuw uitgevonden als een postindustrieel succes.  Een mix van het nieuwe en het klassieke New York, dat is waarmee Jacqueline jou zal verrassen. De traditionele highlights zoals een bezoek aan het MoMa, het memorabele uitzicht vanop het Rockefeller Center en een wandeling langs de nieuwste trots van de stad, Ground Zero en de ‘High Line’, staan op het programma. Maar je gids zal jou ook inspireren met originele uitstapjes, zoals een fietstocht in Central Park en een dagje in Brooklyn.   Een citytrip die de stereotypen doorbreekt en je meetroont naar de minder bekende plekjes van The Big Apple.

In Chicago werden op het einde van de negentiende eeuw de eerste wolkenkrabbers ter wereld gebouwd. Sindsdien speelt de stad een voortrekkersrol in de Verenigde Staten. Naast de imposante architectuur maken ook de bruisende cultuurscene, de vele culinaire hot spots en de clean green policy een trip naar de oevers van Lake Michigan meer dan de moeite waard. Leentje je gids noemt Chicago de meest ondergewaardeerde stad van de Verenigde Staten, want de metropool is zo veel meer dan het officiële startpunt van Route 66, The Blues of Al Capone.

Landenfiches: Verenigde Staten Amerika

Reisbegeleider

Gerd Scheelen

Wij danken je voor je interesse in het reisaanbod van Cocon Reizen.

Wij houden je houden je op de hoogte van de beschikbare plaatsen op deze reis. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groeten,

Fabienne


New York en Chicago - Blijf op de hoogte

Je hebt wel interesse, maar je wenst nog even af te wachten? Wij houden je op de hoogte van de beschikbare of laatste plaatsen op deze reis. Vul alvast hier je gegevens in.

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Contactgegevens

Geïnteresseerd in deze reis?

Schrijf je in Blijf op de hoogte