logo
  • Reis per trein-autocar
  • 3 - 11 jun 2022
  • 15 tot 30 deelnemers

Lieflijk groen en soms ruw. Van Keltische oorsprong en toch modern. Maar vooral altijd welkom bij zijn bewoners. Deze reis door Wales neemt je mee door een waaier van facetten van natuur en historie. Maar niet in het minst vormen de mensen de focus van deze reis. In desolate heuvellanden en langs weidse kusten ontdek je de sporen van een roemrijke geschiedenis. De kastelen van Wales dragen de littekens van een eeuwenlange strijd tussen landen en dynastieën. De schilderachtige stoomtreintjes en oude mijnsites zijn stille getuigen van een vroege industriële revolutie. Het ingedommelde Cardiff werd door de stadsvernieuwing wakker geschud met zijn Millennium-projecten. Of is de Prince van Wales jouw gespreksonderwerp? Zoek het dan uit bij een pint in de pub!

In negen dagen geeft Cocon Reizen je een beeld van zuid naar noord, van gebergtes en kusten.

Landenfiches: Verenigd Koninkrijk

Wij danken je voor je interesse in het reisaanbod van Cocon Reizen.

Wij houden je houden je op de hoogte van de beschikbare plaatsen op deze reis. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groeten,

Fabienne


Wales - Blijf op de hoogte

Je hebt wel interesse, maar je wenst nog even af te wachten? Wij houden je op de hoogte van de beschikbare of laatste plaatsen op deze reis. Vul alvast hier je gegevens in.

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Contactgegevens

Geïnteresseerd in deze reis?

Schrijf je in Blijf op de hoogte