logo
  • Reis per vliegtuig
  • Minimum 6 dagen
  • Minimum 10 deelnemers

New York heeft zichzelf opnieuw uitgevonden als een postindustrieel succes. Een mix van het nieuwe en het klassieke New York, dat is waarmee Jacqueline jou zal verrassen. De traditionele highlights zoals een bezoek aan het MoMa, het memorabele uitzicht vanop het Rockefeller Center en een wandeling langs de nieuwste trots van de stad, Ground Zero en de ‘High Line’, staan op het programma. Maar je gids zal jou ook inspireren met originele uitstapjes, zoals een fietstocht in Central Park en een dagje in Brooklyn. Een citytrip die de stereotypen doorbreekt en je meetroont naar de minder bekende plekjes van The Big Apple.

Landenfiches: Verenigde Staten Amerika

1 dag

Manhattan Downtown

in opmaak

1 dag

Trendy in South Midtown

in opmaak

1 dag

Brooklyn

in opmaak

1 dag

Musea

in opmaak

1 dag

Thema bezoeken

in opmaak

Wij danken je voor je interesse in het reisaanbod van Cocon Reizen.

En wij hebben je aanvraag voor een offerte voor jouw groepsreis goed ontvangen.
Wij zullen één van de volgende dagen contact met je opnemen.

Vriendelijke groeten,

Fabienne


New York - Informatie Aanvraag

Sinds 1990 organiseert Cocon Reizen thematische groepsreizen met oog voor kwaliteit en een toegevoegde waarde. Je kan je laten inspireren in onze brede waaier van bestemmingen.

Een bijzondere reis maken met je familie? Een incentive voor je werknemers? Of op reis met je jaarclub of vereniging? Cocon Reizen helpt je graag met het samenstellen van een groepsreis op maat van jouw reisgezelschap, en dit vanaf 10 personen of meer.

Laat je wensen weten.

Contactgegevens

Bestemming

Budget en offerte

Geïnspireerd door deze bestemming?

Vraag meer informatie