logo
  • Reis per bus
  • Minimum 9 dagen
  • Minimum 10 deelnemers

Je vaart aan boord van motorschip het Zwaantje van Epernay in de Champagne over de Marne naar Parijs in 8 dagen. ’s Nachts legt het schip aan en logeer je in kleine nette kajuiten met privé douche en toilet. Tijdens de boottochten overdag geniet je van gezellige momenten aan tafel, in de zithoek of op het zonnedek. Wens je het wat actiever? Dan opteer je voor de fiets om dorpen en wijngaarden, velden en bossen te ontdekken. En uiteraard creëert Cocon Reizen de mogelijkheid om te proeven van ‘La Douce France’. Verzorgde maaltijden aan boord worden afgewisseld met degustaties en exquise restaurantjes aan wal. De wijngaarden van de Champagne, de steden Château-Thierry en Meaux, schilderachtige dorpen als La Ferté-sous-Jouarre, en tenslotte de Lichtstad Parijs. De autocar brengt je naar Epernay in twee dagen, terwijl je onderweg de Thiérache en Picardië verkent. En ook in Parijs word je terug opgehaald door onze chauffeur. Een mix van genieten op het water en aan wal, een afwisseling van varen en fietsen.

Landenfiches: Frankrijk

Wij danken je voor je interesse in het reisaanbod van Cocon Reizen.

En wij hebben je aanvraag voor een offerte voor jouw groepsreis goed ontvangen.
Wij zullen één van de volgende dagen contact met je opnemen.

Vriendelijke groeten,

Fabienne


Varen en fietsen langs de Marne - Informatie Aanvraag

Sinds 1990 organiseert Cocon Reizen thematische groepsreizen met oog voor kwaliteit en een toegevoegde waarde. Je kan je laten inspireren in onze brede waaier van bestemmingen.

Een bijzondere reis maken met je familie? Een incentive voor je werknemers? Of op reis met je jaarclub of vereniging? Cocon Reizen helpt je graag met het samenstellen van een groepsreis op maat van jouw reisgezelschap, en dit vanaf 10 personen of meer.

Laat je wensen weten.

Contactgegevens

Bestemming

Budget en offerte

Geïnspireerd door deze bestemming?

Vraag meer informatie