logo
  • Klaar in de startblokken

Actualiteit
24 april 2021

15 maanden verder…

Met arendsogen kijken we wanneer we kunnen uitvliegen, 

  • op veilige wijze
  • om ons terug samen met jou over de grenzen te wagen
  • om weer te genieten van elkaars gezelschap.

Niet-essentiële reizen naar het buitenland zijn weer toegelaten, maar worden nog afgeraden. De beperking in groepsgrootte, zowel binnen als buiten, laten groepsreizen nog niet toe.

Cocon reizen houdt zich tot nader orde dan ook aan deze strategie:

Beslissing van de overheid

Jouw veiligheid als reiziger staat steeds voorop. We respecteren en volgen de reisadviezen van Buitenlandse Zaken en de geldende coronamaatregelen in het land van bestemming. Onze reis wordt geannuleerd bij een negatief reisadvies of wanneer de zone van de reisbestemming rood kleurt. Ook wanneer reizigers op de bestemming in quarantaine moeten, gaat onze reis niet door.

Jouw veiligheid op reis

We maken afspraken met onze partners ter plaatse om de reis veilig te laten plaatsvinden. Van jou vragen we deze maatregelen na te leven. Zo kan je erop vertrouwen dat je comfortabel kan genieten op reis.

Verlenging van jouw Coronavoucher

Door Mevrouw Eva De Bleeker, staatssecretaris voor begroting en consumentenbescherming, werd op 1 april ll beslist dat de geldigheidsperiode van de Coronavouchers wordt uitgebreid. Cocon Reizen juicht deze maatregel toe en sluit zich hierbij aan. De tegoedbonnen blijven dus langer geldig dan 31 december 2021, de datum vermeld op jouw Coronavoucher, en dit tot later te bepalen datum.

2021 website en geen brochure

In 2021 komt er geen brochure per post. Wil je op reis? Hou dan goed ons aanbod op de website in de gaten. Blijf op de hoogte van de nieuwtjes via onze nieuwsbrief.

Je kan met een gerust hart jouw reis boeken.