logo
  • Bericht uit Spanje van Elke

Sinds 2014 is Elke Panneels onze gids in Spanje.  We kennen haar als iemand die altijd en en overal, steeds met humor en zonder paniek, onze gasten begeleidt tijdens onze reizen.  Elke woont met haar partner in de prachtige Rioja, van waaruit ze haar agentschap runt. Een echte jonge en dynamische dame, voor Cocon een belangrijke schakel voor onze groepsreizen. 

Dag Gerd,

Je bent me voor…zat er al een paar dagen aan te denken om je bellen, maar het was hier zo´n mooi weer dat de tuin ons heeft bezig gehouden.

Met ons en de hele familie alles prima, ik hoop echt bij jullie ook!

Baskenland heeft inderdaad veel gevallen en de quarantaine houdt ons thuis, maar eerlijk gezegd zitten we hier in een klein paradijsje, dus je hoort me niet klagen! Zo wordt die lade met oude sokken ook eens opgeruimd en al het snoeihout beetje bij beetje verwerkt. Een grote tuin maakt een groot verschil!

Er is een klein winkeltje in de buurt, dat het noodzakelijke heeft, maar sowieso kunnen we ook naar de supermarkt (mochten we dat zien zitten).

Financieel uiteraard een ramp, maar dat zullen we ook wel te boven komen, zeker.

Maar hoe is het met jullie? Alles ok? Wat met de reizen? Tot welke datum heb je ze momenteel geannuleerd? En zijn de providers soepel geweest met de afzeggingen? Ik hoor hier en daar dat de hotels soms weinig begrip opbrengen.

Zullen we eens bellen binnenkort?

Veel liefs ook aan Etienne en Fabienne! Keep safe!

Elke


On 26 Mar 2020, at 06:06, Gerd Scheelen | Cocon Reizen <info@cocon.be> wrote:

Hallo Elke,

Hoe gaat het met jou en je partner? Vooreerst met jullie gezondheid, die zo precair is in jullie omgeving. Zitten jullie veilig? En kan je je voorzien van wat je nodig hebt? En ook: hoe gaat het met je ouders? Zijn zij gezond?

Wij hebben op onze website een Cocon-forum opgericht voor posts van onze klanten. Het wordt erg geapprecieerd. En zo kreeg ik gisteren ook de vraag hoe het met jou gaat van Leo Lauwers (die grote 😊)

Hij ook is erg en echt bezorgd om jou.

Als het je lukt laat je maar eens iets horen. En vooral: zorg heel goed voor jezelf in jouw erg getroffen Spanje.

We wensen het beste voor jullie beiden, maar ook voor jullie vrienden in Spanje en je ouders en familie hier.

Hartelijke groeten

Gerd