logo
  • Cocon en Corona

Actualiteit
16 maart 2020

De actuele pandemie ten gevolge van het coronavirus Covid-19 heeft een herschikking van de reizen van Cocon Reizen in 2020 tot gevolg. Wij nemen als reisorganisator onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ten aanzien van onze gasten, en ook de mensen waarmee eenieder van ons in contact komt.

Om u niet onnodig te laten wachten op definitieve beslissingen van de overheden, en u te behoeden voor oncomfortabele situaties, heeft Cocon Reizen beslist om een aantal reizen uit te stellen naar het najaar.

  • De citytrip naar Parijs met vertrek 30 maart, wordt verplaatst naar 1-4 november 2020.
  • De reis naar Montenegro met vertrek 16 april, wordt verplaatst naar 17-24 september 2020.
  • De bedreigde afreisdata later in het voorjaar worden u zo snel mogelijk meegedeeld, nadat wij van onze partners ter plaatse de bevestiging ontvangen hebben.  Hou onze website in de gaten!

De reizigers, die voor deze specifieke reizen hebben geboekt, worden persoonlijk op de hoogte gebracht. En voor iedere klant zoeken we samen naar de beste oplossing.
Neem gerust contact op wanneer je met specifieke vragen zit over jouw reisplannen bij Cocon.

Beste reisvrienden, het belang en de veiligheid van al onze klanten staan bij deze beslissingen steeds voorop. Wij rekenen op uw begrip en wij laten u verder heerlijk genieten van de lentezon en de ontluikende bloesems.

Zorg goed voor jezelf en vriendelijke groeten,

Gerd Scheelen
zaakvoerder