logo
  • Reis per autocar
  • 10 - 18 sep 2022
  • 15 tot 35 deelnemers

Jutland of Jylland is het westelijke schiereiland van Denemarken. Het grenst aan Duitsland en is fysisch verbonden met het Europese vasteland. Het landschap werd tijdens de ijstijden geboetseerd tot een aantrekkelijk heuvelland. De westkust vormt een schakel van eindeloze stranden, wandelende duinen aan de Waddenzee. Heide en bossen omzomen het Limfjord, een bucolisch landschap van baaien, inhammen en beschutte zeestraten. In Skagen in het noorden ontmoeten Skagerak en Kattegat elkaar. De eeuwige luminositeit van lange zomeravonden inspireerde kunstenaars reeds in vorige eeuwen. Agrarische dorpen en kleine vissersplaatsen wisselen af met prehistorische sites, historische stadjes en hippe steden. Aarhus en Silkeborg plaatsen in 2017 als culturele hoofdsteden van Europa de verborgen geschiedenis van de hele streek in een eigentijds daglicht.

Landenfiches: Denemarken

Reisbegeleider

Gerd Scheelen

Wij danken je voor je interesse in het reisaanbod van Cocon Reizen.

Wij houden je houden je op de hoogte van de beschikbare plaatsen op deze reis. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groeten,

Fabienne


Jutland - Blijf op de hoogte

Je hebt wel interesse, maar je wenst nog even af te wachten? Wij houden je op de hoogte van de beschikbare of laatste plaatsen op deze reis. Vul alvast hier je gegevens in.

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Contactgegevens

Geïnteresseerd in deze reis?

Schrijf je in Blijf op de hoogte