logo
  • Reis per
  • Minimum 7 dagen
  • Minimum 8 deelnemers

Een smaragdgroene kust, een zeebries in je gelaat, een dolfijn die als escorte op de boeggolf surft. De magie begint zodra je aan boord gaat naar de Hebriden. Het opwindende gebergte van Mull en het groene juweel van Iona. Het whiskyparadijs van Islay en de vriendelijkheid van het verrassende Jura. Bezoek monumenten uit de vroege christentijd. Bewonder flora en fauna. Beleef de onbedorven eilandensfeer. Wandel over maagdelijke zandstranden en ontdek het desolate binnenland. Geniet van de gastvrijheid in kleine boetiekhotels. En na een heerlijke dag doorzakken in een authentieke Schotse pub.

Landenfiches: Schotland

2 dagen

Mull en Staffa

in opmaak

1 dag

Iona

in opmaak

2 dagen

Islay

in opmaak

1 dag

Jura

in opmaak

Wij danken je voor je interesse in het reisaanbod van Cocon Reizen.

En wij hebben je aanvraag voor een offerte voor jouw groepsreis goed ontvangen.
Wij zullen één van de volgende dagen contact met je opnemen.

Vriendelijke groeten,

Fabienne


Mull Staffa Iona Islay Jura - Informatie Aanvraag

Sinds 1990 organiseert Cocon Reizen thematische groepsreizen met oog voor kwaliteit en een toegevoegde waarde. Je kan je laten inspireren in onze brede waaier van bestemmingen.

Een bijzondere reis maken met je familie? Een incentive voor je werknemers? Of op reis met je jaarclub of vereniging? Cocon Reizen helpt je graag met het samenstellen van een groepsreis op maat van jouw reisgezelschap, en dit vanaf 10 personen of meer.

Laat je wensen weten.

Contactgegevens

Bestemming

Budget en offerte

Geïnspireerd door deze bestemming?

Vraag meer informatie